sthlm streetstyle

tidsinställt for u!♥ Jag är fortfarande ute på sjön..
Så fin outift! enkel men sen baaam --> ryggen!
source

i would like a weird guy

source

be yourself

backspaceforward:  Kika Rose-Ridley
source

2 pretty

so happy
love these pictures
waaah so pretty
abbey 
i loooove you
source

YOhoj a pirate-life for me!

Imorn åker jag ut och seglar i Stockholmsskärgård i 2 härliga veckor! Ska Bli Skönt att komma bort lite... från internet och mobiltäckning XD.... Jag klarar mig nog ;)!
Jag hade tänkt gå och lägga mig snart också, ska nämligen vara den sötaste dottern som finns och baka scones till mina päron innan jag åker imornbitti! :)

lovely isn't it


look no further

499 kr 279 kr zara

gif


jag bara älskar den här gif.en! Får en att känna sig så liten...
Go'morron förresten. Idag ska jag kanske åka in till stan och träffa en kompis, eller så får han masa sig hit så kan vi bada istället :).

10 juli 2012

Jag har städat mitt rum! För er som inte känner mig är det stort! Mitt rum brukar vara rent men väääldigt stökigt för de som tittar och inte är jag. Jag vet precis vart allt är - där jag har lagt det ;). Det är därför som jag hatar att städa, jag hittar inget sen!! Men det var så tråkigt väder idag och jag kände verkligen inte för att bara ligga och slappa (är så pigg att det är läskigt!), så jag började plocka runt i mitt rum och helt plötsligt städade jag.
Ne nu ska jag sätta mig ute och spela kort med min familj.♥
382428_436203383086812_73130818_n_large

bursting out in flames.

source
Jag måste göra nått idag.. kan inte bara ligga i sängen. Men jag vill inte! Har ni stuckit ut huvudet?! Skit väder, igen!
Ne, jag får se hur jag gör..

I really fucked it up this time Didn't I, my dear?

Jag vet att texten är ganska sorglig å så men jag blir så sjukt glad när jag hör den här låten! Det är nått med rytmen och melodin, känns som man sitter på en häst..
Little Lion Man - Mumford & Sons

tennis skirt

AA 52£

summer lovin

source

oh

it feels good! Nu har jag shoppat, mina fötter värker, huvudet bultar jag är extremt hungrig men mår så bra! Känns helt underbart faktiskt. Ska äta lite, sätta på mig mina tofflor och en stor mysig tröja så blir de bättre.
lite av vad jag har köpt ♥! :)

söndag

imorn ska jag äntligen shoppa! Om jag lyckas masa mig ur sängen innan alla affärer hinner stänga dvs.
Får se om jag kan hitta något fint :)

mygg

Dom är överallt hela dagen! inte bara på kvällarna NOOOO nu är dom uppe dygnetfreakinrunt! jävla monstermyggor! försvinn! mina ben är helt rödprickiga, ser gaaanska läskiga ut faktiskt

bite me

source

korv.

Nu sticker jag iväg på grillfest :) blir mysigt!
Idag har jag bara solat och läst klart min jäääättebra bok. Näktergalenshemlighet - Victoria Holt dom första 2/3 av boken va gänska tråkiga men sen blir den verkligen skit bra!

Hade tänkt åka och shoppa men kom på att jag inte hade något tågkort och en mobil som skickar ungefär hälften av mina sms.
ha en härlig kväll!♥

sunshine

idag har jag spelat badminton, badat och kollat på Black Swan. Lite pinsamt att jag inte sett den förräns nu, vet inte riktigt vad jag tycker om den... var lite dark och konstig, smått obehaglig kanske fast typ bra (tror jag).

09f1515a7340abd1827b398669c60cad_large
hehe.. så rolig man kan va ;)

hemma

Jag bara måste säga att jag älskar Stockholm! Visst älskar jag att resa och blir kär i andra ställen men det kanske låter som världens klycha but there is no place like home. När tåget rulla in på centralen och jag såg slussen och grönan... jag kände mig bara så sjukt glad och kunde inte sluta flina, skrämde mina kompisar med mitt joker-smile!♥
It's nice to be back but right now all i wanna do is sleep.

RSS 2.0